2018 1. Etap Bölgesel Çevre Temizliği İhalesi

TEKLİF KABULÜ

İhale No         : 001/2018

Kurum           : LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ

İş Konusu       : 2018 1. Etap Bölgesel Çevre Temizliği İhalesi için teklif kabul edilecektir.

Açıklama        : Lefkoşa Belediye sınırları içerisinde 2018 yılında     yapılması öngörülen

1. Etap Bölgesel Çevre Temizliği işleri ile ilgili hizmet alımı
  • Teklifler ile ilgili ihale şartnameleri Lefkoşa Türk Belediyesi Maliye Şubesi’ne yatırılacak 250 Türk Lirası (KDV Dahil) karşılığında alınacak makbuz ibraz edilerek Arşiv’den temin edilebilir.
  • Teklifler ile ilgili ihale şartnameleri Lefkoşa Türk Belediyesi Arşiv Biriminden ve/veya lefkosabelediyesi.org ve http://ihale.lefkosabelediyesi.org adreslerinden görülebilir.
  • İhale Değerlendirme Komisyonu en düşük veya herhangi bir teklifi kabul etmek mecburiyetinde değildir.

Teklifler en geç 06 Mart 2018 Salı günü  saat 14:00’a kadar Lefkoşa Türk Belediyesi İhale Kutusuna atılmalıdır.