Dane Soya Fasulyesi Hasatı ve Satışı

Kapanış Tarihi: 23-09-2021
İhale Numarası:

Dane Soya Fasulyesi Hasatı ve Satışı

Lefkoşa Türk Belediyesi – Ziraat Mühendisleri Odası iş birliğiyle bu yıl ilk defa denemesi yapılan “Dane Soya Üretim Projesi”nde hasat aşamasına gelinmiştir. Yaklaşık 20 dekarlık arazide yapılan ekim sonucu üretilen dane soya fasülyesinin satışı için hasatın yapılması da dahil olmak üzere teklif kabul edilecektir.

Dane soya fasülyesi ürünü için taban fiyat 5 TL/kg olarak belirlenmiştir. Hasat sonucu ürün isteğe göre tohumluk veya yemlik olarak kullanılabilecektir. Teklif vermek isteyen kişiler veya firmalar ekili olan arazileri, Haspolat Atıksu Arıtma Tesisine giderek ziyaret edebileceklerdir. Teklifler en geç 23 Eylül 2021 perşembe, saat 12:00’a kadar, Lefkoşa Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır. Soya fasülyesi taban fiyatından (5 TL/kg) düşük teklifler geçersiz sayılacaktır.