Hamitköy Bölgesi Çevre Temizliği İhalesi

Kapanış Tarihi: 14-04-2022
İhale Numarası: 007/2022

Hamitköy Bölgesi Çevre Temizliği İhalesi

• İhale dosyası Lefkoşa Türk Belediyesi Arşiv Birimi’nden ve/veya lefkosabelediyesi.org ve http://ihale.lefkosabelediyesi.org adreslerinden görülebilir.
  • Teklif verecek olanlar ihale dosyasını; Lefkoşa Türk Belediyesi veznesine yatırılacak 200 Türk Lirası (KDV Dahil) karşılığında alınacak makbuz ibraz edilerek Lefkoşa Türk Belediyesi Arşiv Birimi’nden temin edebilirler.
  • Teminat olarak banka teminat mektubu ve/veya Lefkoşa Türk Belediyesi veznesine yatırılacak para veya karşılığı ilgili bankaca onaylanmış çek geçerli sayılacaktır.
  • İhale Değerlendirme Komisyonu en düşük veya herhangi bir teklifi kabul etmek mecburiyetinde değildir.

Teklifler en geç 14 Nisan 2022 Perşembe günü  saat 14:00’e kadar Lefkoşa Türk Belediyesi zemin katında bulunan İhale Kutusu’na atılmalıdır.