Kızılbaş Parkı Beş Adet Büfe Yeri Kiralama İhalesi

TEKLİF KABULÜ

İhale No         : 002/2022

Kurum           : LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ

Açıklama        : Lefkoşa Türk Belediyesi’ne ait, Kızılbaş Parkında bulunan 5 adet

büfe yerinin kiralanma ihalesi

Lefkoşa Türk Belediyesi’ne ait Kızılbaş Parkı’nda bulunan 5 Adet Büfe Yerinin Kiralanması için teklif kabul edilecektir.

İhale şartnameleri, Lefkoşa Türk Belediyesi veznesine yatırılacak KDV dahil 100 Türk Lirası karşılığında alınacak makbuz ibraz edilerek Arşiv Birimi’den (1. Kat) temin edilebilir.

Teklifler, en geç 17 Şubat 2022 Perşembe günü saat 14:00’a  kadar Lefkoşa Türk Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.

WEB: www.lefkosabelediyesi.org veya  ihale.lefkosabelediyesi.org