Lefkoşa Türk Belediyesi Spor Kulübü Lefkoşa Maratonu

Kapanış Tarihi: 9-09-2019
İhale Numarası:

Lefkoşa Türk Belediyesi Spor Kulübü Lefkoşa Maratonu

1- 20 Ekim 2019 Pazar günü, L.T.B Spor Kulübü tarafından düzenlenecek olan Lefkoşa Maratonu’na Ana (İsim Sponsoru – Platinium), Yan Sponsor (gold) ve Küçük Sponsor (Silver) firma alınacaktır.

2- İlgili şartnameler Lefkoşa Türk Belediyesi Arşivi’nden temin edilebilir.

3- İhaleye teklif verecek firmalar, K.K.T.C.’de kayıtlı firma olacaktır. Teklif verecek firmalar, teklifleri ile birlikte Şirketler Mukayyitliği’nden kayıt ve üyelikleri ile ilgili her türlü belgelerini sunacaktır.

4- L.T.B. Spor Kulübü en yüksek veya herhangi bir teklifi kabul etmek mecburiyetinde değildir.

5- Teklifler en geç 09 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 12:00’a kadar Lefkoşa Türk Belediyesi binası zemin katında bulunan ihale kutusuna atılmalıdır.

6- Teklif verecek firmalar Lefkoşa Türk Belediyesi’ne borcu yoktur yazısını teklifleri ile sunacaktır.