Lefkoşa Türk Belediyesi 2021 Yılı Sivrisinek Mücadelesi İçin İlaç Alım İhalesi

Lefkoşa Türk Belediyesi 2021 Yılı Sivrisinek Mücadelesi İçin İlaç Alım İhalesi

LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ

TEKLİF KABULÜ

BU İHALENİN FİNANSMANI LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ TARAFINDAN KARŞILANACAKTIR.

Lefkoşa Türk Belediyesi 2021 Yılı Sivrisinek  Mücadelesi  İçin İlaç Alımı İhalesi

1. İhale Numarası 005/2021

1. Teklifler ile ilgili ihale şartnameleri Lefkoşa Türk Belediyesi Maliye Şubesi’ne yatırılacak 300 Türk Lirası (KDV Dahil) karşılığında alınacak makbuz ibraz edilerek Arşiv Birimi’nden temin edilebilir.

1. İhale dokümanları http://ihale.lefkosabelediyesi.org adresinden görülebilir

1. İhalenin Tahmini Değeri 66,700 Euro + KDV’dir.

1. Teminatsız teklifler dikkate alınmayacaktır.

1. Teminat olarak banka teminat mektubu veya Belediye veznesine yatırılacak para karşılığı alınacak makbuz veya karşılığı ilgili bankaca onaylanmış çek geçerli sayılacaktır.

1. İhale Komisyonu en düşük veya herhangi bir teklifi kabul etmek mecburiyetinde değildir.

1. Teklifler en geç 22 Nisan 2021 Perşembe, saat 14:00’a kadar,Lefkoşa Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.