Lefkoşa Türk Belediyesi Kanalizasyon Modülü Yazılım İhalesi

Kapanış Tarihi: 4-02-2020
İhale Numarası: 003/2020

Lefkoşa Türk Belediyesi Kanalizasyon Modülü Yazılım İhalesi

• Teklifler ile ilgili ihale şartnameleri Lefkoşa Türk Belediyesi Maliye Şubesi’ne yatırılacak her bir ihale için 100 Türk Lirası (KDV Dahil) karşılığında alınacak makbuz ibraz edilerek Arşiv’den temin edilebilir.
  • Teklifler ile ilgili ihale şartnameleri Lefkoşa Türk Belediyesi Bilgi İşlem Şubesi (3. Kat) ve/veya lefkosabelediyesi.org ve http://ihale.lefkosabelediyesi.org adreslerinden görülebilir.
  • İhale Değerlendirme Komisyonu en düşük veya herhangi bir teklifi kabul etmek mecburiyetinde değildir.

Teklifler en geç 04 Şubat 2020 Salı günü  saat 14:00’a kadar Lefkoşa Türk Belediyesi İhale Kutusuna atılmalıdır.