Merkez Lefkoşa Restoran-Cafe ‘nin Kiralanması İhalesi

TEKLİF KABULÜ

İhale No         : 01/2022

Kurum           : LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ

Açıklama        : Lefkoşa Türk Belediyesi’ne ait, yeni yapılan Merkez Lefkoşa’da bulunan restoran-cafe’nin kiralanması ve işletmesi ihalesi

Lefkoşa Türk Belediyesi’ne ait Merkez Lefkoşa’daki Restoran-Cafe’nin işletmesi ile ilgili teklif kabul edilecektir.

İhale şartnameleri, Lefkoşa Türk Belediyesi veznesine yatırılacak KDV dahil 250 Türk Lirası karşılığında alınacak makbuz ibraz edilerek Arşiv Birimi’ den temin edilebilir.

Teklifler, en geç 17 Şubat 2022 Perşembe günü saat 14:00’a  kadar Lefkoşa Türk Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.

WEB: www.lefkosabelediyesi.org veya  ihale.lefkosabelediyesi.org