Third Party – Kasko Sigortaları ile Yangın ve Kaza Sigortaları İhalesi

TEKLİF KABULÜ

İhale NO        : İ.D.K – 000/2020

Kurum           : LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ

İş Konusu       : ‘Third party – Kasko Sigortaları’ ile ‘Yangın ve Kaza Sigortaları’ için teklif kabul edilecektir.

İhale Tarihi    : 2 Haziran 2020

Açıklama        : Lefkoşa Türk Belediyesi’ne ait tüm bina, demirbaşlar, personel ve/veya 3.şahıslar (Lefkoşa Türk  Belediyesi binalarında bulunan tüm KKTC vatandaşlarını ve yabancı uyrukluları da kapsayacak şekilde) kaza ve sair kaza sigortaları ile tüm araçların

30 Haziran 2020 – 30 Haziran 2021 tarihleri arasını kapsayacak şekilde sigortalanması.

• Teklifler ile ilgili ihale şartnameleri Lefkoşa Türk Belediyesi Maliye Şubesi’ne yatırılacak 100 Türk Lirası (KDV Dahil) karşılığında alınacak makbuz ibraz edilerek Arşiv’den temin edilebilir.
  • Teklifler ile ilgili ihale şartnameleri Lefkoşa Türk Belediyesi Arşiv Biriminden ve/veya lefkosabelediyesi.org ve http://ihale.lefkosabelediyesi.org adreslerinden görülebilir.
  • Teklif verecek şirketlerin KKTC Sigortacılar Birliği’ne kayıtlı olması gereklidir.

Teklifler en geç 16 Haziran 2020 Salı günü  saat 12:00 ’a kadar Lefkoşa Türk Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.