Third party – Kasko Sigortaları ile Yangın ve Kaza Sigortaları

Kapanış Tarihi: 30-03-2017
İhale Numarası: 001/2017

Third party – Kasko Sigortaları ile Yangın ve Kaza Sigortaları

Lefkoşa Türk Belediyesi’ne ait tüm bina, demirbaşlar, personel ve/veya 3.şahıslar (Lefkoşa Türk  Belediyesi binalarında bulunan tüm KKTC vatandaşlarını ve yabancı uyrukluları da kapsayacak şekilde) kaza ve sair kaza sigortaları ile tüm araçların 01 Nisan 2017 – 31 Mart  2018 tarihleri arasını kapsayacak şekilde sigortalanması .

• Teklifler ile ilgili ihale şartnameleri Lefkoşa Türk Belediyesi Maliye Şubesi’ne yatırılacak 500 Türk Lirası (KDV Dahil) karşılığında alınacak makbuz ibraz edilerek Arşiv’den temin edilebilir.
  • Teklifler ile ilgili ihale şartnameleri Lefkoşa Türk Belediyesi Arşiv Biriminden ve/veya lefkosabelediyesi.org ve http://ihale.lefkosabelediyesi.org adreslerinden görülebilir.
  • Teklif verecek şirketlerin KKTC Sigortacılar Birliği’ne kayıtlı olması gereklidir.
  • İhale Komisyonu en düşük veya herhangi bir teklifi kabul etmek mecburiyetinde değildir.

Teklifler en geç 30 Mart 2017 Perşembe günü  saat 14:30 ’a kadar Lefkoşa Türk Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.