Yangın ve Kaza Sigortası İle Third Party – Kasko Sigortası İhalesi

Kapanış Tarihi: 20-03-2018
İhale Numarası: 004/2018

Yangın ve Kaza Sigortası İle Third Party – Kasko Sigortası İhalesi

Lefkoşa Türk Belediyesi’ne ait tüm bina, demirbaşlar, personel ve/veya 3.şahıslar (Lefkoşa Türk  Belediyesi binalarında bulunan tüm KKTC vatandaşlarını ve yabancı uyrukluları da kapsayacak şekilde) kaza ve sair kaza sigortaları ile tüm araçların 01 Nisan 2018 – 31 Mart  2019 tarihleri arasını kapsayacak şekilde sigortalanması .

• Teklifler ile ilgili ihale şartnameleri Lefkoşa Türk Belediyesi Maliye Şubesi’ne yatırılacak 100 Türk Lirası (KDV Dahil) karşılığında alınacak makbuz ibraz edilerek Arşiv’den temin edilebilir.
  • Teklifler ile ilgili ihale şartnameleri Lefkoşa Türk Belediyesi Arşiv Biriminden ve/veya www.lefkosabelediyesi.org ve http://ihale.lefkosabelediyesi.org adreslerinden görülebilir.
  • Teklif verecek şirketlerin KKTC Sigortacılar Birliği’ne kayıtlı olması gereklidir.

Teklifler en geç 20 Mart 2018 Salı günü  saat 14:00 ’a kadar Lefkoşa Türk Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.