Yangın ve Kaza Sigortası ile Third Party Sigorta İhalesi

Kapanış Tarihi: 16-06-2022
İhale Numarası: 010/2022

Yangın ve Kaza Sigortası ile Third Party Sigorta İhalesi

Lefkoşa Türk Belediyesi’ne ait tüm bina, demirbaşlar, personel ve/veya 3.şahıslar (Lefkoşa Türk  Belediyesi binalarında bulunan tüm KKTC vatandaşlarını ve yabancı uyrukluları da kapsayacak şekilde) kaza ve sair kaza sigortaları ile tüm araçların 30 Haziran 2022 – 30 Haziran 2023 tarihleri arasını kapsayacak şekilde sigortalanması.

• Teklifler ile ilgili ihale şartnameleri Lefkoşa Türk Belediyesi Maliye Şubesi’ne yatırılacak 200 Türk Lirası (KDV Dahil) karşılığında alınacak makbuz ibraz edilerek Lefkoşa Türk Belediyesi Arşiv Birimi’nden temin edilebilir.
  • Teklifler ile ilgili ihale şartnameleri Lefkoşa Türk Belediyesi Arşiv Biriminden ve/veya lefkosabelediyesi.org ve http://ihale.lefkosabelediyesi.org adreslerinden görülebilir.
  • Teklif verecek şirketlerin KKTC Sigortacılar Birliği’ne kayıtlı olması gereklidir.

Teklifler en geç 16 Haziran 2022 Perşembe günü  saat 14:00 ’a kadar Lefkoşa Türk Belediyesi ihale kutusuna atılmalıdır.